S největší pravděpodobností dochází k problému v grafickém subsystému. Dochází tam k chybě při vykreslování obrázku, kde je problém v kanonickém ovladači zobrazení (Canonical Display Driver - MS) cdd.dll. V této dynamické knihovně byla nalezena bezpečnostní chyba viz. http://support.microsoft.com/kb/2032276. Možné řešení tohoto problému je instalace aktualizace SP1.
Ne, je to pouze v grafickém subsystému. Po instalaci SP1 ti také doporučuji update grafického ovladače, ze stránek AMD/ATI. Máš tam poměrně starou verzi z roku 2012.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Takže už je to 6 dnů a vše jede jak má, takže problém vyřešen. Tímto díky pulsikovi za tip. Pokud to ještě někdy spadne dám vědět.
Do příště mám poučení, že se aktualizace u Winů nevyplácí vypínat...jenže když mě vždycky strašně štvalo, když začal PC hrabat, když na něm něco dělám.
Zdravím , počí tač jede v pořádku . jenže při přepnutí na D.O.C.P počítač naběhne , ale po chvíli naběhne Modrá obrazovka s codem Memory managment. Pokud máte nějaký nápad , tak sem sním , protože já netuším. jedině koupit nový paměti ram cca za 6 k.
Poslední příspěvek
Pokud to jede v poradku na 3200, je zbytecna investice 6 tisic Kc.