Vyzkoušet se má všechno,tak zkouším tvůj návod,vše v pohodě,jen mi vrtá hlavou,že v návodu je napsáno,že se má zadat klíč,ale žádné slovo s názvem klíč tam není,jen tyto 3 na výběr:řetězec-číslo-boolean
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Omlouvám se. Klíč byl ve starších verzích Firefoxu. Nyní musíš vytvořit číslo. Změním to v návodu.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Klikni pravým tlačítkem a dej Nový --> číslo
Do první tabulky zadej : nglayout.initialpaint.delay
Potvrď
Do druhé tabulky : 0
Potvrď
Pak restart FF.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.