Vyskakovací reklamy
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Re: Vyskakovací reklamy
Jo, ale vzhledem k tomu, že se ty "vyskakovací" zobrazují ve všech třech oknech, co tu jsou, tak to je jako bych měl AdBlock zaplý stabilně...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Reklama na webu je citlivé téma...jsem si toho vědom a také k němu takto přistupuji. Velice si vážím přístupu, který jsi tu Martabe popsal, že na našem fóru AdBlock vypínáš/nepoužíváš.
Ale k vyskakujícím reklamám....jak zde bylo správně napsáno, nejedná se o vyskakovací reklamy, ale o reklamy, které spouští ponechání kurzoru myši na ploše reklamy, po určitou dobu. Jak je jistě všem důvěrně známo, ve fóru používáme Adsense od Googlu. Reklamy se tak každému z nás zobrazují různě jiné, vždy podle toho, co Google algoritmus vyhodnotí za nejlepší.
Na úrovni administrace reklamy jsem schopen rozlišovat pouze tyto 2 skupiny:
- textový reklamní banner
- multimediální banner
Do skupiny "multimediální" spadají veškeré grafické bannery a rovněž i ty, které provedou nějakou akci, po najetí myši. BOHUŽEL nedokáži vyselektovat pouze ty, co dělají nějakou akci, nemohu je zakázat. Nicméně, z % pohledu činí tyto reklamy méně jak 4% zobrazení...tedy, nejedná se o nijak zvlášť masovou záležitost.
Závěrem bych měl dodat, že sám z tohoto typu reklamy nemám radost a raději bych ho nezobrazoval, bohužel mi to aktuální administrační nástroj nedovoluje.
Ale k vyskakujícím reklamám....jak zde bylo správně napsáno, nejedná se o vyskakovací reklamy, ale o reklamy, které spouští ponechání kurzoru myši na ploše reklamy, po určitou dobu. Jak je jistě všem důvěrně známo, ve fóru používáme Adsense od Googlu. Reklamy se tak každému z nás zobrazují různě jiné, vždy podle toho, co Google algoritmus vyhodnotí za nejlepší.
Na úrovni administrace reklamy jsem schopen rozlišovat pouze tyto 2 skupiny:
- textový reklamní banner
- multimediální banner
Do skupiny "multimediální" spadají veškeré grafické bannery a rovněž i ty, které provedou nějakou akci, po najetí myši. BOHUŽEL nedokáži vyselektovat pouze ty, co dělají nějakou akci, nemohu je zakázat. Nicméně, z % pohledu činí tyto reklamy méně jak 4% zobrazení...tedy, nejedná se o nijak zvlášť masovou záležitost.
Závěrem bych měl dodat, že sám z tohoto typu reklamy nemám radost a raději bych ho nezobrazoval, bohužel mi to aktuální administrační nástroj nedovoluje.
Jo děkuji za vyjádření. Už jsem zjistil, že mi to dělá tím, že kliknu na téma sroluju dolů a tím, že nechám myš, tam kde byla, tak se aktivuje ta reklama a tím mne v půlce čtení příspěvku vyskočí reklama. Takže je to blbá shoda okolností a mých návyků
, prostě se budu muset akorát naučit odjet myší na kraj stránky a bude to OK 
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
-
IDVert3X
Platí sa iba za kliknutie (pri Google Adsense).Adys301 píše:A na to asi naráží, má nějaký AdBlock. Já si ho na nějakých stránkách nevypínám, majitel té stránky aspoň dostane nějaké peníze. I když teď si nejsem jistý, jestli se u těchto reklam platí za kliknutí nebo pouhé zobrazení...
Ja mám AdBlock zapnutý všade, mnoho-krát sa stretnem s tým, že stránka pomocou JavaScriptu zablokuje obsah, keď detekuje AdBlock, stačilo spraviť malú modfikáciu adblocku a už to nemajú ako zistiť
Takže je zbytočné nechávať to zapnuté napr. tu na PC-Helpe, keď vo výsledku z toho LTB nič nemá a teba otravujú reklamy. Ja už si prehliadanie bez adblocku neviem predstaviť.
-
guest
Já to nijak neblokuju, také to na mne občas vybaflo když jsem tam zapomněl myš, ale už jsem se to naučil a nepřekáží mi to. 
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To je samozrejme nesmysl. To jestli ma provozovatel webu penize za kliknuti nebo zobrazeni se ridi typem kampane...takze nabadat uzivatele k pouzivani AdBlocku, ze je to jedno, je zcestne...a radeji ponecham bez komentare tve vychloubani se, jak ze jsi nad provozovateli webu "vyzral"....RedMasterSK píše: Platí sa iba za kliknutie (pri Google Adsense).
Ja mám AdBlock zapnutý všade, mnoho-krát sa stretnem s tým, že stránka pomocou JavaScriptu zablokuje obsah, keď detekuje AdBlock, stačilo spraviť malú modfikáciu adblocku a už to nemajú ako zistiť
Takže je zbytočné nechávať to zapnuté napr. tu na PC-Helpe, keď vo výsledku z toho LTB nič nemá a teba otravujú reklamy. Ja už si prehliadanie bez adblocku neviem predstaviť.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 9699 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od xmarka