chtěl bych se zeptat, zdali byste mi nedoporučili klávesnici, se kterou se dobře píše, není moc hlasitá a je nízkoprofilová ? Píšu celkem dost na klávesnici, tak bych byl rád kdyby to nová klávesnice splňovala. Chtěl bych se vyvarovat klávesnic co odejdou za pár měsíců atd. Děkuji
Výběr nové klávesnice
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Výběr nové klávesnice
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zdali byste mi nedoporučili klávesnici, se kterou se dobře píše, není moc hlasitá a je nízkoprofilová ? Píšu celkem dost na klávesnici, tak bych byl rád kdyby to nová klávesnice splňovala. Chtěl bych se vyvarovat klávesnic co odejdou za pár měsíců atd. Děkuji
Re: Výběr nové klávesnice
Pokud opravdu často píšeš, tak bych se díval po mechanické, ale ty nebývají zrovna nejtišší. Tiché jsou klávesnice od Applu, a nebo pak z těch levnějších patří k těm tichšímm klávesnice od Conect IT.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek