našel jsem si jeden e-shop a mají tam hodně dobrý a levný věci.vše co jsem potřeboval a kupoval jinde tu vychází o víc jak 500 Kč levněji.Má s tímto shopem někdo zkušenosti?Zajímal by mě Váš názor.
http://obchod.semisoft.cz/
máte někdo zkušenosti s tímto obchodem?
Moderátor: Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

máte někdo zkušenosti s tímto obchodem?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
ok díky za názor.mě jen udivilo, že jsem si kupoval 1G ramku do booku tak jsem našel na czc jednu, kterou jsem chtěl za 1200 tak jsem ji koupil, ale na tomhle shopu jsem ji viděl (úplně tu samou) za 700
a když jsem dal vyhledat ve zboží na seznamu tu ramku tak mi to ten obchod nenašlo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek