Dobrý den, poslední dobou se mi stává,že při načítání do windows se PC samovolně vypne .Toto udělá pouze jednou a při dalším zapnutí jede celé hodiny úplně bez problémů.Někde dojde k tomuto vypnutí až do najetí do windows.Chtěl bych se zeptat, čím by to mohlo být způsobeno?Měl někdo podobný problém?
Může to být právě zdroj. Jaké je značky - je-li koupený s bednou, tak s velkou pravděpodobností. Odzkoušet jiný, třeba jen zapůjčený k otestování, ale nejlépe značkový.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj. Včera se mi 4 X samovolně vypnul PC. Opětovně jsem ho musel tlačítkem zapnout. Po 5tem pokusu zůstal trvale vypnutý a už nešel zapnout. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Mohla by to být základní deska nebo zdroj? Dík za radu.
Poslední příspěvek
Pokud je to zdrojem, tak by měl být ještě v záruce. Je docela solidní, ale i takový může selhat.
Tím mizerným chladičem jsem měl na mysli ne ten od procesoru, ale ten srandovní kousek plechu nalepený na desce na kostičkách kolem procesoru...
synovi se poslední dobou samovolně vypíná jeho stařičké PC. Hraje hru nebo cokoliv jiného dělá a PC se mu vypne. Když ho zase zapne, tak se rozsvítí klávesnice a myš, vypadá to, že to najíždí, ale nic, klávesnice a myš zase zhasnou. Najede to...
Poslední příspěvek
Ventilátor na chladiči CPU máš na opačnej strane.A možno teraz aj fúka opačne, do skrine.
Ahoj.
Mám dotaz, jelikož jsem nikde nenašel nějakou kloudnou odpověď.
Vlastním chvíli tankový all in one systém od Brotheru, konkrétně typ DCP-T530DW.
Stává se, že sedím u PC a tiskárna i když je úplně vypnutá - je pouze v elektrice, tak z ničeho...
Poslední příspěvek
Inkoustové tiskárny od Brotheru mají funkci autočištění trysek. To je to samovolné zapínání.
Co vím, tak to nikde nejde nastavit.
Mám cca 15 let starého Brothera DCP-195C a díky této funkci stále funkčního :)
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...
Zdravím, mám tu starší PC s i7 7700k deska msi 250m pro-vd, které poslední dobou jde zapnout jen po vypnutí na tvrdo. Jinak No Signal, na reset nereaguje a na desce se rozsvítí dioda chyba CPU.
Dá se s tím fungovat dlouhodobě, nebo existuje nějaké...
Poslední příspěvek
Ono kolikrat staci jen ty konektory rozpojit a zase spojit.